• Mould Box
  • Fanhao Plastic Mold
  • Kursi Kursi
  • BASKET MOLD
  • Plastik Injeksi Mould Pallet

Fitur Produk

Produk

1500 +
Lantai Wilayah
20 +
Pameran Yesrs
1998
Company Establishment
140
Negara Global
200 +
Teknisi

about fanhao

Diadegake ing taun 1998, Taizhou Huangyan Fanhao Plastik Co, Ltd ndhajahi ing manufaktur cetakan plastik, ndarbeni peralatan lan peralatan pangujian internasional (mesin panggilingan CNC, pemotongan baris, pulsa listrik lan peralatan presisi dhuwur), sacara komprehensif nepangake lan berlaku CAD / CAM / CAE lan teknik desain, pengolahan, lan analisa komputer liyane dibantu Liyaneï ¼ Œ perusahaan nduwèni personel manajerial lan teknisi senior sing wis nampa pelatihan profesional uga tim desain efisien, saengga kita nduweni kemampuan kanggo ngembang- volume, canggih, jero-rongga, cetakan cetakan tipis lan cet.

Maca liyane
To Top
Tel:+86-18164561278 E-mail:[email protected]